Koninklijke Kunstkring Hoeilaart

 
 
 

Home

Historiek

Jacques Vanderlinden

Jos Daemen

Claudine Rousseau

Sonia Delhaye

Stone De Feyter

Els Daemen

Annie Guns

 

 

 

 

 

 

 

 

Stone De Feyter 

Stone De Feyter, geboren in 1979, woonde tot 2006 in Hoeilaart. Toen liet de liefde haar naar Huldenberg verhuizen maar ze vertoeft nog dagelijks in Hoeilaart om de trein richting Brussel te nemen en omdat haar ouders en broer ook nog steeds in het dorp wonen. 

Tijdens haar kindertijd deed zij al niets liever dan tekenen en knutselen.

Creatief zijn heeft ook altijd in de familie gezeten, aangezien sommige  tantes, nonkels, nichten en neven en grootouders ook de weg hadden gevonden naar tekenen, schilderen en andere creatieve beroepen en bezigheden.

Even dacht ze eraan om kleuterleidster te worden maar besloot uiteindelijk toch om talen te studeren wat meer aanleunde tegen het creatieve.

Op een mooie zomeravond in 2016 besliste ze, out of the blue, om eens iets te proberen schilderen met Acryl. Na enkele opzoekingen over technieken kwam er het eerste schilderijtje. Na alle positieve reacties kon ze niet anders dan verder doen en heel veel te oefenen en uit te proberen. 

Na enkele maanden kwam ze in contact met de Kunstkring. En haar eerste tentoonstelling, tijdens de druivenfeesten van 2017, was al snel een feit! Dit allemaal bovenop een job als commercial assistant en de zorg voor haar gezin met een tweeling.